Indendørs skilte
Indendørs skilte

Skiltesystem og beslag til din kundes grønne profil


Vi har designet et komplet skiltesystem, Bambus Nordic, hvor det overvejende materiale er bambus. Bambus er et ekstremt miljøvenligt materiale. BAMBUS Nordic, findes i forskellige størrelser til alle formål og i 2 smukke farver. Perfekt til offentlig- & private kontorer, Hotel og konference, uddannelsesinstitutioner, omsorgssektoren, plejecentre, sundhedscentre, …

 

BAMBUS Nordic er dørskilte, vægskilte, møderumsskilte, fri optaget skilte, vinge skilte, nedhængte skilte, udhængsskilte.

 

Vægskilt med papirindsats i forskellige størrelser, fx A5, A4 og A3

 

Er du et skiltefirma, designbureau eller måske arkitekt der ønsker at lave et unikt individuelt skilt, men mangler det professionelle opsætningsbeslag, har vi designet et multifunktionelt og låsbart beslag der løser opgaven, DS-MAG.BAMBOO Nordic


Når materialevalg og æstetik er vigtigt. Smukt, fleksibelt og miljøvenligt skiltesystem til virksomhedens grønne profil.


DS Mag


Danskudviklet vægbeslag med et utal af muligheder. Perfekt til unikke skiltepaneler eller væghængte elementer i næsten alle materialer.


Et indendørs skiltesystem til ethvert behov

Dansk design


Skiltesystemet BAMBUS Nordic og det låsbare beslag til skjult montage af individuelle skilte og designelementer, DS-MAG, er designet og udviklet i Danmark.

 

Vi har tilstræbt at vores produkter skal være maksimalt genbrugelige og baseret på mest mulig miljøvenligt materiale.Materialer med miljøfokus


Vores materialevalg er ikke tilfældigt. RD Skilte tilstræber at tilbyde skilte til kontorer, hotel & konference, uddannelsesinstitutioner, plejecentre, sundhedscentre og lignende med fokus på miljøvenligt materialevalg uden at gå på kompromis med funktionaliteten.

Bambus er hovedmaterialet i skiltesystemet BAMBUS Nordic. Bambus er bedst i verden til at optage CO2 og producere ilt – vælger du BAMBUS Nordic vælger du ”grønt”.


Beslaget er lavet af aluminium, der kan genanvendes igen og igen.


Ken Thode

Vejviser og skiltespecialist