Facadebogstaver
Facadebogstaver

Vi har mange års erfaring inden for udvikling og produktion af skilte, og tilbyder alle typer af facadebogstaver og logoer med og uden LED-lys. Størrelsen på facadebogstaverne eller logoer har ingen betydning. Vi tager opgaver af ethvert omfang, store som små, lige alvorligt og går til opgaven med fokus på det gode håndværk. Vi udvikler og producerer i henhold til dine ønsker, individuelle eller specielle opgaver – vi finder altid en løsning.


Vi tilbyder mange varianter af facadebogstaver med LED-lys, som eksempelvis frontlys eller bagudvendt lys (også kaldet corona lys). Desuden har vi alt derimellem. Har du behov for montage kan vi også hjælpe.


Vi investerer løbende i ny teknologi for hele tiden at kunne tilbyde kvalitetsprodukter til gode priser. Vores lakering foregår in house af både våd- og pulverlakering og altid i den ønskede farve.Lad dig inspirere af udvalgte skilteprojekter

Facadebogstaver_McD
Facadebogstaver_Sinnerup
Facadebogstaver_Svane
Facadebogstaver_Power
Facadebogstaver_GF
Facadebogstaver_HaraldNyborg
Facadebogstaver_Harboe
Facadebogstaver_Forza
Facadebogstaver_FitnessWorld
Facadebogstaver_AO
Facadebogstaver_Dalum
Facadebogstaver_Elgiganten
Facadebogstaver_Elgiganten2

Typer af facadebogstaver

Ved facadeskilte med LED er udgangspunktet bagudrettet og/eller fremadrettet lys. Herudfra kan du få et utal af varianter.


Facadebogstav_Front-Bag-Off
Facadebogstav_Front-On

Facadebogstav med dybde.

Frontbelyst.

Facadebogstav_Front-Bag-Off
Facadebogstav_Profil3_BackLight_On

Facadebogstav med dybde.

Bagudrettet lys.

Facadebogstav_Front-Off
Facadebogstav_Front-Bag-On

Både front- eller bagudrettet lys.


Hent og print datablade på de forskellige standardtyper af facadebogstaver.Valgfri standard

RAL farve uden

ekstra omkostning


BA8010 fit&sund P6 4000x1932x80
BA8173_Pos3_P5S_Kemp&lauritzen_h1700
AI219-1_preview movie_02 27_1
BA6731_P6_Arbejdernes Landsbenk_L3800
BA9502_P3_P00_blækhus  Aarhus_L3100

Tryghed før produktion

Et godt forarbejde får dig trygt i mål. Derfor får du altid råd om den bedste løsning, produktionstegninger til godkendelse og levering som aftalt.


Vi udarbejder produktionstegning med afsæt i din fremsendte logofil og bestilling. Produktionstegningen viser størrelse, farver, lys, montageform mm. Nu er det nemt for dig at godkende skiltet inden produktionen går igang.


Montageklar

Få leveret facadebogstaverne fix og færdigt. I de tilfælde, hvor det montagemæssigt giver mening, medsender vi en opsætningsskabelon i 100% størrelse.


Er facadebogstaverne bestilt med lys, har vi allerede udført den indvendige kabling, hvis montagen er på profiler, skinner eller facadebånd. Herefter kan elektrikeren nemt står for tilslutning på stedet.


Enkeltstående facadebogstaver med lys har vi klargjort med kabel for hvert bogstav.


Montagen kræver ikke special viden men kan let udføres af enhver håndværker – typisk en elektriker eller tømrer. Kontakt os for henvisning til freelance montør i dit område.
Er du klar til at udvide din virksomhed med et nyt forretningsområde? 


Har du i forvejen kunder inden for profilbeklædning, reklameartikler eller skilte? Så er det oplagt at samarbejde med RD Skilte, hvor du uden flere medarbejder eller nye kompetencer internt kan starte et relaterende forretningsområde.

Ken Thode

Vejviser og skiltespecialist