Pyloner
Pyloner

Pyloner og fritstående skilte kan have mange forskellige funktioner. Alt efter opgaven er der derfor forskellige krav, som den enkelte pylon eller det enkelte fritstående skilt skal leve op til. Nogle modeller er eksempelvist oplagte til steder som butikscentre, kontorhuse, uddannelsesinstitutioner eller sygehuse. Det kan være fordi, at fronterne skal kunne skiftes ud efter behov, let og hurtigt.


Vi tilbyder pyloner med udfræsning i fronter kombineret med bagvedliggende akryl eller udstiksakryl. Vi hjælper naturligvis gerne med at finde ud af, hvad den bedste løsning til en pylon eller fritstående skilt kunne være. Det er afhængigt af dens funktion og placering, men uanset omfanget og størrelsen på pylonen finder vi den optimale løsning.


Pylon_Wakeup
Pylon_Svane
Pylon_Skole
Pylon_Victor
Pylon_Rollneat
Pylon_GF
Pylon_Gulf
Pylon_HaraldNyborg
Pylon_McD
Pylon_Bosch
Pylon_Cykelexperten
Pylon_Dominos

Pyloner med fleksiblet design

Skiltepyloner kan være med enkeltsidet eller dobbeltsidet dekoration – i plan eller buet design. Fronten bygges op som enten én flade eller i flere sektioner, med mulighed for nem og fleksibel udskiftning af skilteinformationen.


Pyloner med eller uden sidelys

Vores pylonerne kan laves med 5 forskellige sidedesigns. Skiltets konstruktion gør det muligt at ændre det færdige udtryk, så det passer til din kundes profil. De to første billeder herunder er standardløsninger med indfældet eller plan side. Men mulighederne er mange, så tilføj et farvet fremspring i akryl med eller uden lys. Valgfri standard

RAL farve uden

ekstra omkostning


Klik og se de forskellige standardtyper af hævet grafik på pyloner.


BA6534-01_Bendras
BA8742-07_Bendras
BA6954-01_Bendras_pylonH6000mm

Tryghed før produktion

Et godt forarbejde får dig trygt i mål. Derfor får du altid råd om den bedste løsning, produktionstegninger til godkendelse og levering som aftalt.


Vi udarbejder produktionstegning med afsæt i din fremsendte logofil og bestilling. Produktionstegningen viser størrelse, farver, lys, montageform mm. Nu er det nemt for dig at godkende skiltet inden produktionen går igang.


Montageklar

Få leveret pylonen fix og færdigt. Pylonen leveres med forlænget ben til nedgravning eller med fodplade til montage på betonfundament. 


Er pylonen bestilt med lys, har vi allerede udført den indvendige kabling. Herefter kan elektrikeren nemt stå for tilslutning på stedet.


Montagen kræver ikke special viden men kan let udføres af enhver håndværker. Kontakt os for henvisning til freelance montør i dit område.Gør det nemt at levere en pylon til din kunde – kontakt os i dag 


Ken Thode

Vejviser og skiltespecialist